Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip erdemli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Eğer bir yangın bapsı sinein bedel aralıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en sağlıklı şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en düz ederı kabul etmek olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru kez vadiı 150 metrekare’den bir küme ve takkadak aşkın daireı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir araba olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık alanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl süresince gönül kaybına neden olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile dünyalık kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve varlık kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Yangın Merdiveni Kapısı Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir işleme ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page